5 Nisan 2014 Cumartesi

Minecraft Ev Yapımı



Merhaba arkadaşlar,

Minecraft siteleri içerisinde en çok yorumlanan ve ziyaret edilen sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Bu bölümde sizlere oyunu daha keyifli hale getirebilmek için neler yapabiliriz diye düşündük. Oyunda başarılı olmuş ve iyi yerlere gelmiş arkadaşlarımız yeni başlayan oyunculara önerilerde bulunarak oyunu daha iyi konuma getirebilirler. Bunu nasıl sağlayacağız hemen anlatalım. Usta oyuncular oyun anlatımlarını bizlere ulaştıracaklar. Bizlerde sitemizde Minecraft usta oyuncularının oyun içi görüntülerini video olarak her gün onbinlerce kişinin ziyaret ettiği sitemizde yayınlayacağız.
Kategoriler
1. Oyun kurulumu ve Anlatımı
2. Oyundan Başarı Videoları
3. Server Tanıtımı

Bu 3 alanda bizlere videolarınızı ulaştırabilirsiniz. Öncelikle sizler videolarınızı youtube'ye upload edeceksiniz. Sonra bize linkini vereceksiniz. Bizlerde sitemizde sizin anlatımınızla oyunu tanıtmış olacağız. Bu yöntemle genç arkadaşlarımıza para kazanma şansı da sağlamış olacağız. Amacımız hem bu oyunu sevdirmek hem de sizlere bu oyun vasıtasıyla ek gelir sağlayabilmek. Sadece gerçekten başarılı oyun anlatımları sitemize eklenecektir. Nasıl para kazanacağını bilmeyenlere mail ile konu izah edilecektir. Biz geçici olarak youtube 'de beğendiğimiz bir kaç oyun videosunu sizlerle paylaşacağız. Sizlerde videonuzu çekin onbinlerce kişi izlesin sizde para kazanın

İletişim : sihirbazlabuyulugeceler@hotmail.com

Not : Video gönderen arkadaşlarımız isimleriyle bu konu altında onur listesinde yer alacaktır. Videolar geldikçe aşağı eklenecektir.

Minecraft Ev Yapımı


Oyun içi video

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder