5 Nisan 2014 Cumartesi

Beklendiği üzere Minecraft 1.7.4 sürümü çıktı.

Beklendiği üzere Minecraft 1.7.4 sürümü çıktı. İlk olarak bir çok sitede demosunu gördünüz. Biz ise oyunun full sürümü çıkmadan konuyu açmak istemedik. Sitemizde kendi sunucularımız üzerinden güvenle indireceğiniz bu oyun full ve bedavadır. Oyunu indirmeden önce yazımızı okuyarak oyun ve sürüm hakkında geniş bilgilere sahip olabilirsiniz.
Oyundaki yenilikler ile başlayalım.

Minecraft 1.7.4 Yenilikler

Render sorunları düzeltildi
Twitch üzerinden canlı yayın yapma.
Bazı Ufak Tefek Hatalar ve sorunlar düzeltildi.
Daha hızlı açılabilmesi için geliştirmeler yapıldı
Minecraft 1.7.4 Kurulumu
Minecraft sürümlerinde hep java sürümleriyle kurulumu gerçekleştiriyorduk. Bir çok arkadaşımız kurulum esnasında sıkıntı yaşıyordu. Hatta virüs olarak algılayıp açamayanlar bile oluyordu. Şimdiki sürümde ise rar dosyasını indirdikten sonra içinden tek bir setup dosyası çıkacak. Ona çift tıkladıktan sonra basit bir şekilde next seçeneği ile ilerleyin. Kurulum bitince başlatmak için size soracak. Oyun kurulumu bu kadar basit. Masaüstünüzde artık bir Minecraft göreceksiniz. Play butonuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. Oyuna ilk girerken bir rumuz girmeniz istenecek. Bu bölümden isim girin. Ardından options kısmına gelin. Orada Language bölümüne tıklayın. Diller seçeneğinden Türkçe 'yi seçerek oyunu Türkçe oynayabilirsiniz. Sizler için kısaca oyunu hem Türkçeleştirdik hemde kurulumu anlattık. Siz konu altında takıldığın her konu için bize yazabilirsiniz.

Minecraft 1.7.4 Full İndir
Minecraft 1.7.4 indir <<<<<< Linke tıkla
Twitch 'ten Canlı Yayın Yapılışı
Minecraft üzerinden twitch ile canlı yayın yapmak için gerekli bilgiler;
İlk olarak Mojang Account Setting sayfasından hesabınıza bağlamanız gerekiyor.
Sonra oyundan Options – > Boardcast sayfasından yayın ayarlarınızı yapınız. **Yayına bağlanabilmek için orjinal minecraft hesabınızın olması gerekmektedir.
Yayına girmek ve kapatmak için  F6 tuşunu kullanabilirsiniz tabi istediğiniz tuşu da ayarlayabilirsiniz.
Sizlere gerekli bütün bilgileri verdik. Sizlerden tek istediğimiz bunca emek karşısında bir teşekkür mesajıdır. Oyun güvenli sunucularımızda virüssüz olarak barındırılmaktadır. Bir çok sitedeki gibi sizi reklamlı ve zor indirilen sitelere yönlendirmiyoruz. Sadece yukarıda indirme linkine tıklayın ve indirin. 
Minecraft Oyun İçi Görüntüler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder